Запрошуємо до реєстрації на першу
Всеукраїнську конференцію «Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв».
- Дата проведення: 10 грудня 2020 року
- Час проведення: 10.30 – 15.00 (перерва: з 12.00 до 12.30)
- Місце проведення заходу: он лайн формат на платформі Zoom
План проведення конференції:
- 10.30 Вітальне слово
- 10.35 Презентація проекту «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв»
- 11.00 Презентація кейсів проекту «Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв»
- 11.20 Презентація структури гастрономічної карти України. Обговорення драфту гастрономічних маршрутів України
- 11.40 Гастроспадщина та сталий розвиток територій
- 12.00 – 12.30 Перерва
- 12.30 Презентація кейсів регіонів України: «Кухня липован», «Хліби Вінниччини», «Традиції гостинності Сумщини», «Найкраще для гостя дорогого» – кухня караїмів, «Що може розказати кримськотатарська традиційна кухня про свій народ?», «Борщ – рецепти та міфи»
- 14.50 – Підсумки
Реєстрація є обов’язковою: https://forms.gle/27pKUwpJAuDb2Lgh9
Правила участі в семінарі
Враховуючи, що кількість учасників конференції є обмеженою, прохання
- Зареєструватись до 17.00 08 грудня 2020 року та отримати код доступу до семінару
- Відеоприсутність протягом всього семінару є обов’язковою
В разі бажання презентувати гастроспадщину Вашого регіону, прохання надіслати пропозиції та тези виступу до 17.00, 07 грудня 2020 року на електрону адресу uccseducate@gmail.com