Сьогодні творча команда Українського центру культурних досліджень працювала з джералами в Національній істричній бібліотеці України.
Опрацьовуючи літературу, аналізували дані про традиції українського харчування, підбирали інформацію про складники борщу, знайомились з історичними фактами.
Попереду багато спільних цікавих проєктів, що лягли в основу угоди про співпрацю між УЦКД та НІБУ.
А от підібрати необхідну літературу, ми змогли, записавшись в бібліотеку та попрацювавши попередньо з каталогом.
Слідкуйте за нашими сторінками
https://www.facebook.com/gastroheritage
https://www.facebook.com/VirtualNKS
https://www.facebook.com/ukrccs
в соцмережах! Вже зараз, ви можете дізнатись корисну інформацію за хештегами #гастробібліотека, #бібліотекаНКС та ознайомитись з інформацією про окремі елементи нематеріальної культурної спадщини, перейшовши за посиланням: Національна історична бібліотека України