Дата і місце народження: 20.02.1980 р Вінниця
Освіта: Вінницький педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського, факультет музики і факультет народознавства, вищу освіту.
Кар’єра: Марина працювала у фітнес-центрі «Таймаут». Також викладала силовий фітнес і пілатес в «Аквамарин». Склала власний курс тренувань по післяпологової реабілітації.
З 2012 року веде персональні тренування.
У 2016 році Марина Боржемская стає постійним тренером самого вагомого проекту країни «Зважені та щасливі». Допомагаючи людям із зайвою вагою правильно і ефективно худнути, наставниця успішно призводить багато команд до перемоги.
«Для мене важливо, коли люди добре виглядають, здорові і спортивні. Через те, що бабуся хворіла на поліартрит, а дідусь страждав від надмірної ваги, я з дитинства хотіла знати, як можна боротися з фізичними проблемами », – зізналася Марина.
Хобі: активний відпочинок з дітьми, читання книг (особливо по психології і мотивації), катання на ковзанах, гра в бадмінтон, плавання, боулінг, аквапарк, екстремальні види спорту.
Діти: Марина виховує двох дітей: Роберт, Олівія
Діяльність на СТБ: «Все буде добре» – експерт, «Битва екстрасенсів» – зоряний експерт, «Зважені та щасливі» -6, «Зважені та щасливі» -7, «Зважені та щасливі» -8, «Зважені та щасливі» – 9 – тренер.
Пріоритети в житті: сім’я, діти, батьки. Хоче навчити дітей любити людей, навіть перехожих. Марина впевнена, що людина, яка несе позитив, робить радісними і інших, адже всі люди народилися для того, щоб бути щасливими. Жінці важливо, щоб її діти поважали старість, цінували чужу працю і вміли працювати самі. Вважає, що той, хто важко працює, той дуже цінує свої зусилля, і в майбутньому він буде легше сприймати життя.
РЕЦЕПТИ СТРУНКОЇ ТАЛІЇ ВІД МАРИНИ БОРЖЕМСЬКОЇ
“Печені риба з гарбузом”
✅ Інгредієнти основної страви:
- -4 філе нежирної риби (у мене тіляпія)
- – декілька гілочок чебрецю
- – 100 гр. гарбуза
✅ Приготування:
Рибу розморозити, дати стекти зайвій рідині. Очистити гарбуз, порізати на невеликі брусочки. На дно форми викласти рибу і гарбуз, посолити, поперчити, додати улюблені спеції і гілочки чебрецю. Поставити в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° на 10 хвилин під фольгою і ще 5 хвилин допекти без фольги
☑️ Інгредієнти для салату:
- ▫️половинка авокадо
- ▫️50 гр фети
- ▫️0,5 лимона (сік)
- ▫️ жменя гарбузового насіння
- ▫️декілька крапель олії (в цей рецепт я використовую олію ТМ Стожар часник-базилік на основі гарбузового масла?
☑️ Приготування:
Готову печену гарбуз викласти поруч з рибою, додати порізаний шматочками авокадо, фету, присипати гарбузовим насінням, полити олією. Перед подачею, рибу і салат побризкати лимоном.
«Салат з авокадо та тунцем»
Складові:
▫️Мікс салат 100гр
- ▫️Тунец у власному соку
- ▫️Томати черрі
- ▫️Половинка авокадо
- ▫️Лімон (сік для салату)
- ▫️Семена кунжуту
- ▫️ Трохи масла для заправки
✅ Приготування:
Мікс-салат, томати, авокадо промити, очистити і порізати. Тунець відкрити, зцідити зайву воду і додати в салат. Заправити олією, побризкати лимоном і посипати кунжутом.
«Курка з овочами»
✅ Інгредієнти:
- ▫️Куряче філе – 300-350 гр
- ▫️Мікс овочів – 350-400гр (можна свіжі або заморожені)
- ▫️Зелень за смаком
- ▫️Масло для готування. У мене олія Стожар часник-базилік на основі гарбузового масла
✅ Приготування:
Курку порізати на невеликі брусочки, обсмажити на розігрітій сковороді, додаючи трохи олії. За 5-7 хвилин до готовності додати заздалегідь приготовлені і порізані овочі. Протушкувати на невеликому вогні. Готову страву викласти на тарілки, посипати дрібно-нарізаною зеленню?
«Фаршировані гриби»
✅ Інгредієнти:
- ▫️Великі печериці – 8-9шт
- ▫️Брокколі – кілька суцвіть
- ▫️Цвітна капуста – кілька суцвіть
- ▫️Соус песто – 4-5 ст.ложек
- ▫️Куряче філе – (100-150 гр)
- ▫️Зелень 50гр (у мене шпинат)
- ▫️Тертий пармезан – жменя
✅ Приготування
Капелюшки печериць обережно відокремити від ніжок, вичистити серцевину. Філе промити і порізати на шматочки.
У блендер перекласти філе, ніжки від грибів, зелень, сіль і перець. Готової пастою нафарширувати гриби.
У форму для запікання викласти готові гриби, броколі, цвітну капусту, додати 2-3ст.л.води. Запечатати форму фольгою.
Поставити в попередньо розігріту до 200 ° духовку на 25-30 хв. За 5 хвилин до готовності прибрати фольгу, посипати сиром і повернути назад в духовку.
Готову страву викласти на тарілку, прикрасити зеленню, присипати сиром і додати соус песто за смаком ?
Джерело https://www.instagram.com/uzelkova.marina/