20 вересня відбулася друга робоча зустріч з представниками і представницями десяти команд-лідерок, що подали ідеї гастрономічних стартапів у межах проєкту «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв, як основи для розвитку креативних індустрій регіонів».
Ментори проєкту Ірина Каць та Ігор Гармаш обговорили з присутніми аспекти бізнес мислення, їх відмінність від стереотипної для галузі культури «парадигми збитковості».
Команди Болехівської громади Івано-Франківської області, Ренійської громади Одеської області та Рівненської громади презентували ідеї власних стартапів. Спільно з менторами провели аналіз сильних та слабких сторін майбутніх проєктів.
Гастроспадщина України стає популярною і бурхливо розвивається!
Нагадаємо, проєкт «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних індустрій регіонів» реалізується Українським центром культурних досліджень за підтримки Українського культурного фонду.