Струтинський Богдан Дмитрович – генеральний директор-художній керівник Київського національного академічного театру оперети, народний артист України
З 1999 по 2013 року працював старшим викладачем кафедри
акторського мистецтва та режисури драми Київського державного інституту
театрального мистецтва ім. І.К.Карпенка-Карого.
З 2003 року до теперішнього часу працює Генеральним директором-
художнім керівником театрально-видовищного закладу культури «Київський
національний академічний театр оперети».
Неодноразово стажувався в майстернях провідних митців театрального
мистецтва: В. Станєвського (Гардженіце, Польща, 1991), в Центрі
театрально-культурних пошуків ім. Є. Гротовського (Вроцлав, Польща, 1995-
1996), З. Моліка (Вроцлав, Польща, 1996), Ришарда Неочима (ACTOR”S LAB
THEATRE, Торонто, Канада), WILDFLECKEN THEATRE (Берлін,
Німеччина), де опанував спеціалізації «Режисура», «Менеджмент та
продюсерство».
У липні 2013 року обраний Головою гільдії режисерів України.
У жовтні 2016 року обраний Головою Національної спілки театральних
діячів України.
За вагомий особистий внесок у розвиток українського театрального
мистецтва, вагомі творчі здобутки і високий професіоналізм Струтинському
Богдану Дмитровичу було присвоєно почесне звання «Заслужений діяч
мистецтв України» у 2007 році, почесне звання «Народний артист України» у
2015 році. Повний кавалер орденів “За заслуги”, “Святого Володимира”, “Знак
пошани”
Чізкейк карамельний
Інгредієнти:
Для основи (форма або кільце роз’ємне 20см ):
- печиво ОРЕО (без начинки, начинку відокремлюємо від печива)- 200гр.;
- вершкове масло (розтопити) – 80гр
- творожний сир -400гр;
- цукрова пудра – 90гр;
- яйця – 2шт.;
- вершки 33% – 100мл.
Для карамелі:
- цукор – 150гр.;
- вершкове масло -40гр.;
- вершки гарячі 20-30% – 100мл.
- лісові горіхи
Плетінка
Для тіста вагою 800г:
- 250г молока
- 30г вершкового масла (топленого)
- 1 яйце
- 2г солі
- 30г цукру
- 15г. дріждів
- 440г борошна вищого ґатунку
- 1 яйце для помазки;
- 1-2ст.л. маку чи кунжуту для присипки